onsdag 19 augusti 2009

Hyckleri så det skriker om det

Två bra samtalsämnen idag:

Åsiktsfriheten är relativt i Sverige

Våldtäkt utan våld är inte våldtäkt

Varför är vi så jävla rädda att säga det alla vet och det alla fattar?
Feminister får skrika hur mycket de vill, jag har varit feminist själv för inte så länge sen, men våldtäktsbegreppet har blivit för fett i Sverige. Allt är plötsligt våldtäkt - till den grad att vi snart tvingas göra som i USA - filma akten för att senare kunna bevisa att den skett med bägge sidornas samtycke.
Är det dit vi vill vara på väg?

Också om homosexuellas rädsla för kritik. Vad är det de är så rädda för? Eller snarare varför?
Att tycka om homosexualitet och att kritisera RFSL om man vill skall vara fritt och inte stämplas som homofobi. Och absolut inte åtalas. Punkt.

7 kommentarer:

  1. Sanningen är väl den att de hönor och tuppar som redan är fel på det i denna debatt nu naturligtvis kör sitt race i en hissnande fart utan att begripa vad och vilka de passerar under denna resas gång bara allt som förknippas med samlag blir klassat som övergrepp.Förståndigt !? , KNAPPAST.

    Pelle

    SvaraRadera
  2. Vada, homosexuella ar radda for kritik? Homosexuella blir mer forbannade. I Sverige har daremot den politiska korrektheten gatt for langt. De flesta som kritiserar uttalanden har ofta inte ens nagon koppling till homosexuella, valdtagna etc.

    Sverige ar som USA nar det galler politik. Vissa asikter ar finare an andra.

    Jag ar homosexuell och jag bryr mig inte sarskilt mycket om nar man kritiserar RFSL sa lange man fattar att dom inte representerar allas vara asikter. Men tyvarr ar ju folk sa korkade sa dom tror att det finns en "Boglobby".

    Uttalandena om valdtakt ar en av de arligaste jag hort pa lange. Han tycker ju valdtakt ar fel. Men har man jobbat med fall sa har man ju erfarenheten av att se det fran insidan.

    Du drar alla homosexuella over en kam och klagar pa att andra gor det. Sa jakla radda ar vi inte for kritik.

    SvaraRadera
  3. Tobias,
    Jag drar inte alla homosexuella över en kam. Jag tycker bara att inlägget jag länkar till är intressant. Har du åsikter om det får du vädra dem där de hör hemma.

    Samtidigt skriver du fel. Du säger att det finns åsikter - även bland homos - som inte stämmer med RFSL:s. Aha, och var i media ser vi dessa åsikter? Kan du länka till en enda svensk artikel de senaste 10 åren som uttrycker åsikten att homosexualitet är störning? Eller någon artikel där man uttalar sig respektfullt om dem som kritiserar homosexualitet? Eller där man fritt diskuterar homosexualitetens medicinska aspekt? Jo, det finns medicinsk aspekt..
    Var är alla dessa röster? De syns inte, hörs inte. Folk är rädda - för att stämplas som homofober och åtalas. Vad är det du inte håller med om?

    SvaraRadera
  4. *suck* Du ar en patetisk hycklare.

    Det finns en massa homos i media som tycker en massa saker. Men dom syns inte i media alls, och varfor gor dom inte det da? For att dom visar en schablonartad bild av homosexuella man som fjolliga, politiskt extremistiska och exhibitionister. Var finns resten da? Dom ar inte intressanta. Att media visar en endimensionell bild av saker och ting borde val inte vara forvanande, eller?

    Du ar en idiot som valjer att misstolka vad man skriver.

    Ska jag vadra asikterna var dom hor hemma? Ar det sa respektfullt som du efterlyser.

    Javla hycklarkarring. Ursakta for att man har en asikt da. Jag ska inte gora misstaget att lasa din sunkblogg igen.

    Det ar nog du som inte tal kritik.

    SvaraRadera
  5. Ha ha, Tobias, ditt svar har just bevisat att jag har rätt.
    Homos tål inte kritik.
    Därför att homos inte har något att bemöta kritik med förutom svordomar och förolämpningar.
    Därför att homos VET att kritikerna har rätt - homosexualitet är störning, i kroppens reproduktionsfunktion och inte minst i hjärnan.
    Bevisat.
    Tack för Ditt fantastiska kommentar!

    SvaraRadera
  6. Sandra-1, "Tobias"-0
    Snyggt jobbat Sandra! Keep it going girl! Bara två kommentar - mer behövs inte för att visa vad de där Tobiasar går för.
    Egentligen är det bara tidsfråga innan de faller ner och ihop av det egna skitsnackets vikt. Folk är inte dumma, folk ser skillnad på propaganda och kött.
    Det är kanske därför som kritikerna inte syns och hörs i medier - det behövs inte. Homisarna kommer förr eller senare att snacka ihjäl sig själva.:)
    Jag kan nog bara tillägga att Tobias inte finns i verkligheten, det är ett alias en viss bögaktivist använder på nätet - där det inte går att kommentera anonymt, som t ex på din blogg.
    Patetiskt.

    SvaraRadera
  7. ja grabben gjort homofolket en jäääävla björntjänst med sin debila komment..
    /kusse

    SvaraRadera